Programul PROFI DISCOUNT

Maramontsport lanseaza programul de fidelizare “Profi Discount” adresat sportivilor, echipelor Salvamont si membrilor acestora, membrilor de cluburi montane sau sportive, ghizilor, organizatorilor si participantilor la evenimente sportive, membrilor altor organizatii de acest gen.

Programul este conceput cu scopul de a incuraja miscarea si sporturile in natura si de a-i sustine pe cei care sunt mereu de veghe pe munte, salvamontistii.

“Profi Discount”  inseamna reduceri pentru produsele noastre, preturi preferentiale, diverse premii sau produse cadou, sponsorizari, prezentari de produse, sau alte oferte speciale.

Cei care doresc sa faca parte din acest program sunt invitati sa ne contacteze la numarul de telefon 0744 – 503 664 sau prin e-mail la adresele contact@maramontsport.ro sau maramontsport@yahoo.com.

Profi discount

Maramont 35 ani

MARAMONT implineste in aceasta primavara 35 de ani de existenta.

Nascuta in Maramures din pasiune pentru munte si natura, marca MARAMONT continua sa respecte traditiile, dar si sa urmeze noile tendinte, sa pastreze si sa imbunatateasca calitatea produselor si, nu in ultimul rand, sa promoveze minunatul tinut natural Maramures.

Ne propunem sa sarbatorim impreuna cu voi aceasta aniversare, de aceea acest an va fi plin de surprize, concursuri si premii pentru voi!

AFIS MARAMONT 35

Super Promotia lunii Martie

 

30% reducere la toate produsele destinate sprturilor de iarna

La produsele de iarna in valoare de cel putin 100 lei, primiti  un cupon de reducere de 10% pentru urmatoarea achizitie, valabil 2 luni.

Cumpara produse outdoor pentru vara de cel putin 200 lei, si primesti  un cupon de reducere de 10%  valabil in luna decembrie.

Catre Magazin